Bouw Wow feest / infodag

Beste ouder(s),

De bouwvakkers van de nieuwe site zitten mooi op schema. Het Sint-Andreaskorps ook. Ons team volgt de ontwikkelingen nauwgezet op en werkt elk aspect van het hele verhaal van de komende twaalf maanden uit.
Zo zullen we onder meer:

  • bewaken dat de sloop op de Garenmarkt tijdens de vakantiemaanden doorgaat om de veiligheid en de rust te garanderen;
  • de site aan de Boninvest (waar leerjaar 4-5-6 zal verblijven)  volledig inrichten met het oog op ons co-teachingproject;
  • het voetgangerstraject van de ene site naar de andere zeer veilig laten verlopen (met georganiseerde rijtjes ’s ochtends en ’s avonds van de Eekhoutpoort tot het Heilig Hartje en de Boninvest en …);
  • het verkeer rond de verschillende sites bij het ophalen en afzetten optimaal regelen;
  • het aanbod om warm te eten op school garanderen;

Op al uw vragen over de toekomstplannen geven we tijdens de opendeurdag op 23 april heel graag in woord en beeld een antwoord. (zie ook flyer die binnenkort meegegeven wordt met je kind)
Kom dan zeker langs en volg de belevingsroute waar je de nostalgie van de oude site kunt opsnuiven, de sfeer van het Heilig Hartje kunt ervaren en een kijkje kunt nemen in en rond de gloednieuwe site. Op het eind van de route zijn al je mogelijke vragen beantwoord én krijgen je kinderen een mooie beloning bij hun doe-opdrachten.
Het programma van die dag met meer info vind je op de website : https://www.sint-andreas-brugge.be/bouw-wow-feest-2/
Noteer dus met stip 23 april.

Wij kijken alvast uit om jullie te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groet
het schoolteam