durven

nieuwe school met 2 vestigingen

Onze kleuters bevinden zich op twee vestigingen.

In onze Heilig Hartschool in de Willemijnendreef verwelkomen we onze jongste kinderen. We doen dit in samenwerking met de Frères. De groene speelplaats nodigt uit om te ontdekken. De klasjes eromheen laten hen thuiskomen in alle rust. We bieden onze jongsten op deze unieke locatie een kleinschalige, warme omgeving waar ze alle kansen krijgen om te groeien.

De oudste kleuters zijn welkom in de Jakobinessenstraat. In onze kleuterschool van de toekomst doorbreken we de traditionele inrichting. We organiseren een prikkelarme klas zonder hoeken. Op die manier geven we meer ruimte aan de autonomie en de interesses van de kleuters. Hierdoor kunnen ze op een natuurlijke manier leren en ontdekken.

groene speelplaats

Wij zorgen voor spelmateriaal in elke speeltijd. Binnen onze KiVa werking hebben we oog voor het samen spelen, het ontdekken en het ravotten. Onze ervaren toezichters ondersteunen de kinderen hierin. Stap voor stap bouwen we verder aan onze nieuwe groene speelplaats. Speelplezier gegarandeerd.

prikkelarme omgeving

In onze razendsnelle samenleving hebben kinderen nood aan een prikkelarme omgeving. Zo komt hun fantasie meer tot leven, kunnen ze zich beter concentreren en krijgen kinderen rust in hun hoofd. We kiezen als school bewust om al onze pleinen en klassen prikkelarm te houden.

samenwerking Frères